Emilian Bocşe (Snagov Club): Un tânăr care vrea să ajungă manager în domeniul ospitalității trebuie să fie un diplomat bun
Un tânăr care își propune să ajungă manager în domeniul ospitalității trebuie să dețină, în primul rând, cunoștințele necesare, mai ales să fie un diplomat bun care să ştie să discute şi cu oamenii obișnuiți, dar şi cu cei pretențioși în același timp, consideră Emilian Bocşe, Food & Beverages Manager în cadrul Snagov Club. Potrivit acestuia, atitudinea este, totodată, un element definitoriu pentru un angajat care aspiră la o carieră pe termen lung în industria Horeca.
“Perioada de început a fost foarte grea pentru mine întrucât aveam tangență cu toți miniștrii din Comitetul Central al PCR, compuneam meniuri pentru delegații internaționale până la nivel de prim-ministru, care nu trebuia să depășească 44 de lei, deși aveam un meniu impus. Cerințele erau foarte stricte și atenția la detalii trebuia să fie, de asemenea, o constantă a activității mele profesionale,” spune Emilian Bocşe.
sursa: RevistaBiz